De laatste aflevering van Utopia inside met Gert-Jan

De laatste aflevering van Utopia inside met Gert-Jan

Gert-Jan is inmiddels niet meer in Utopia te vinden. Hij is naar huis gestuurd door Jacco, hij wil namelijk graag bij zijn kids zijn. Enfin er is nog één aflevering van Utopia inside met Gert-Jan die we in dit bericht voor je hebben toegevoegd. Do neemt het daarna van hem over. In deze aflevering worden er leuke fragmenten getoond van toen Gert-Jan nog bewoner van Utopia was. Hij loopt nog een dagje mee met Rowena en zijn er de vaste rubrieken zoals we gewend zijn. Onder andere het weetje van Cees en een nieuw item Do durft. Deze week is haar challenge Utopia inside alleen presenteren en voor de volgende afleveringen mogen er nieuwe challenges ingestuurd worden. Volgens haar is niets te gek, insturen kan via inwoners@talpa.tv. Benieuwd naar de beelden? Bekijk de aflevering hier:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *