Jessie vindt het niet kunnen dat Do met de markt stopt

Jessie vindt het niet kunnen dat Do met de markt stopt

Jessie heeft vernomen dat Do gaat stoppen met de organisatie van de markt. Dit is gekomen na alle chaos in het centraal eerder vandaag. Jessie besluit Do hierop aan te spreken.

Jessie heeft na het horen van dit nieuws zijn beklag bij andere bewoners gedaan. Hij vindt het echt niet kunnen. Als Jessie Do wat later tegen komt in de loods vraagt hij haar of ze echt gaat stoppen met de markt. Do reageert dat ze graag zou willen dat de andere bewoners zien dat zij verzuipt in de markt.De markt is heel belangrijk voor mij. Het zorgt er ook voor dat jij je zakgeld krijgt om te investeren in je shirts voegt ze eraan toe. Ook laat ze weten het moeilijk te vinden hulp te vragen, ik sta er vaak alleen voor. Volgens Jessie vraagt Do ook nooit om hulp. Do is het hier op haar beurt niet mee eens en zegt dat ze dit wel heeft gedaan. Maar ze vindt ook dat de bewoners uit zichzelf interesse moeten tonen. Do vertelt verder dat het haar te veel wordt, dit heeft ook te maken met de strijd die ze op dit moment met zichzelf voert. Jessie luistert naar de kritiek van Do. Maar vindt het niet aan hem om bij te springen omdat hij zijn eigen taken heeft en sommige bewoners niks doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *