Een aantal reacties na het chaotische centraal

Een aantal reacties na het chaotische centraal

Het centraal van vandaag was nogal chaotisch, er was veel discussie. Maar ook huilende en boze bewoners. Uiteindelijk zat het centraal erop maar echte afspraken zijn er niet gemaakt. Hier kun je het allemaal nog eens terug lezen. In dit nieuwe nieuwsbericht hebben we een aantal reacties van na het centraal omschreven…

Ramona is woedend, zie is na het centraal op het rokersbankje gaan zitten. Karin en Victoria besluiten bij haar te gaan zitten en al snel vertelt Ramona wat haar dwars zit. Ze vindt het namelijk nogal wat dat ze ervan beschuldigd wordt dat ze Jessie geen succes zou gunnen. Ik misgun niemand wat benadrukt ze met trillende stem. Maar ik ben wel woedend op Jessie geeft ze vervolgens toe. Haar mede bewoners Victoria en Karin snappen Ramona wel. Victoria deelt vervolgens haar eigen visie.

Do heeft na het centraal besloten te stoppen met de markt. Dit omdat ze de verantwoordelijkheid niet meer wil dragen omdat niemand haar toch helpt. Buiten legt ze haar besluit nog eens uit aan Ramona. En laat ook weten dat ze het vervelend vindt dat iedereen maar met zichzelf bezig is. Ramona lijkt haar wel te begrijpen, ze is inmiddels ook iets rustiger geworden…

Cees doet ook zijn beklag, dit doet hij bij nieuweling Jacco. Cees zegt dat het hem stoort dat de bewoners elkaar niet fatsoenlijk aan kunnen spreken. Het loopt altijd tot ruzie uit. Mensen kunnen volgens de oudste bewoner van Utopia geen kritiek ontvangen. Maar daar is Jacco het niet mee eens…

Ruud en Rowena praten ook na over het chaotische centraal ondanks het feit dat Ruud er niet heel de tijd bij was. De opmerking van Cees dat niemand kritiek kan ontvangen valt niet goed bij Ruud. Als er èèn iemand geen kritiek kan ontvangen is het Cees benadrukt hij.

Momenteel wordt er nog altijd veel gesproken over dit bewuste centraal. Zo zien we Rianne met Bas praten. Do met Romy, Billy met Jessie en Benjamin met Victoria. Het zijn zoveel gesprekken dat het amper bij te houden is. Wellicht komen we er zo nog eens op terug. Hou de website, Facebook of Twitter dus in de gaten. Zo blijf je volledig op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 23:28

    Ruud heeft gelijk. Cees wil geen kritiek horen omdat hij zijn eigen fouten niet kan inzien. Zoals roddelen en mensen tegen elkaar uitspelen, om daarmee zelf de aandacht te ontvangen die hij zo mist. Er zijn andere manieren om aandacht te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *