Rianne gaat het anders aanpakken, ze wordt een nieuwe Rianne

Rianne gaat het anders aanpakken, ze wordt een nieuwe Rianne

Zoals we gisteren al voor je omschreven heeft Rianne bezoek gehad. Dit bezoek heeft haar goed gedaan maar ook voor de nodige emoties gezorgd. Meerdere keren zagen we haar in tranen en vandaag was dat ook het geval.

Want tijdens het bezoek heeft Rianne ook van haar familie het een en het ander meegekregen. Zo kreeg ze het advies dat ze een muur om zich heen heeft gebouwd en deze moet afbreken. Rianne moet zich meer openstellen tegenover haar mede bewoners. Om uiteindelijk beter in de groep te komen. Victoria merkt dat er wat speelt en ging het gesprek met haar mede bewoner aan. Rianne zegt dat ze het gevoel heeft dat ze een andere Rianne aan het worden is. En heeft zich ook voorgenomen zich niet te begraven onder het werk. Ik stond nog met een been buiten de poort, maar nu ben ik veel relaxter voegt ze eraan toe. Victoria biedt een luisterend oor, geeft wat tips en het komt volgens haar wel goed. De twee geven een knuffel aan het einde van het gesprek. Denk jij dat we binnen de kortste keren een nieuwe Rianne zullen zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *