Cees vertrouwt een aanvraag voor een diner niet

Cees vertrouwt een aanvraag voor een diner niet

Gisteren schreven we over het feit dat Do niet meer in de caravan wilde slapen. Echter heeft Bas zo zijn best gedaan dat ze toch besloten heeft weer in de caravan te slapen. Bas heeft de caravan namelijk een flinke make-over gegeven. Zelfs laminaat gelegd! Enfin op naar nog meer nieuws uit Utopia. Zo lijkt Cees een aanvraag niet helemaal te vertrouwen… En dat kan ook kloppen want het is immers een grap. Cees vertrouwt het niet omdat hij al dagen niets heeft gehoord en twijfelt dan ook of het diner wel doorgaat. Ook wordt er vooraf betaald en dat is nog nooit gebeurd. Jessie heeft vernomen waar Cees allemaal aan twijfelt en besluit zijn partner in crime Billy ervan op de hoogte te brengen. En voegt eraan toe dat hij snel een bevestiging gaat sturen. Wanneer Cees niet veel later dit mailtje ziet kan hij opgelucht ademhalen. De eters komen vanavond alleen weet hij dus nog niet dat dit Jessie en Billy zelf zijn. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *