Karin wordt verdrietig van de strijd die gaande is in Utopia

Karin wordt verdrietig van de strijd die gaande is in Utopia

Karin voelt zich alleen in Utopia. Met Ramona besloot ze haar verdriet te delen en vertelt wat er aan de hand is met haar.

Het gesprek vond plaats in de slaapkamer. Karin zegt dat er alleen maar gestreden wordt in Utopia, over alles. Zoals kleding, schoonmaken noem het maar op. Ik wordt hier heel verdrietig van voegt ze eraan toe. Dit is niet mijn Utopia benadrukt ze. En de opmerkingen van Jessie vind ik niet leuk meer. Ramona snapt wel wat Karin bedoelt. Jessie is volgens haar de oorzaak van enkele discussies in de loods. Het doelgericht verdienen van geld en de hardheid die daarbij gepaard gaat. Dit is ook niet wat ik voor ogen had in mijn Utopia gaat ze verder. Beiden vinden het bizar dat mede bewoner Jessie zijn verdiende geld in goud om laat zetten. Iedereen moet volgens hem ook maar constant water bij de wijn gaan doen, maar volgens Karin mag Jessie dat nu wel een keer gaan doen. Zeker als hij doorkrijgt dat hij Utopianen ongelukkig maakt. Ben jij het met Karin eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *