Do wil niet meer in de caravan slapen?!

Do wil niet meer in de caravan slapen?!

Sinds Babyface er is slaapt de eend bij Bas en Do in bed. Maar daar lijkt Do helemaal genoeg van te hebben. Ze deelt Bas dan ook mede dat ze het zat is. En voegt eraan toe dat ze weinig slaap krijgt en het ook nog eens vies vindt. Bas had dit niet verwacht, het is toch ons kindje vraagt hij verbaasd. Maar Do blijft bij haar standpunt. Ook zijn de twee niet tevreden over het matras en de hoeveelheid opslagruimte in de caravan. De twee besluiten om de caravan een opknap beurt te geven. Niet veel later zitten ze achter de computer opzoek naar een nieuw matras en nieuwe kussens.

Wat later in de middag beginnen ze met klussen. De hele caravan wordt leeggehaald. Al snel ontstaat er een discussie over het doek dat aan het plafond hangt. Do vindt dit maar onhygiënisch maar Bas wil graag dat dit blijft hangen omdat het tegen de vliegen is. Ik vind het een vies hol gaat Do klagend verder. En zegt zelfs niet meer in de caravan te slapen als er niks verandert. Bas zegt dit prima te vinden. De irritaties lopen hoog op. Enige tijd later als de caravan al deels leeg gehaald is bespreken de twee de kwestie van het doek nog eens, maar nu op een rustigere toon. Uiteindelijk geeft Bas toe er komt een nieuw doek. Het lijkt er dus op dat Do vooralsnog blijft. Maar voor hoelang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *