Billy en Jessie gaan voortaan samen slapen

Billy en Jessie gaan voortaan samen slapen

Storing op stream vier in Utopia, mocht je daar geen beelden op hebben er wordt hard aan gewerkt. Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo wordt er weer druk geklust in de loods. Billy en Jessie hebben ook van deze gelegenheid gebruik gemaakt.

De twee hebben namelijk besloten hun bedden naast elkaar te zetten. De paarse kamer wordt vandaag opnieuw ingedeeld. Jessie gaat daar met Billy dus liggen. En schuiven de bedden tegen elkaar. Jessie stopt dan even en zegt dat hij het nogal wat vindt, twee bedden aan elkaar verbinden. Billy reageert dat het niet hoeft maar het maakt het allemaal wel makkelijker voegt ze eraan toe. Dan hoeven we niet meer moeilijk te doen van waar we gaan slapen. Jessie blijft het heftig vinden, maar zegt er uiteindelijk geen probleem mee te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *