Een “centraal” aan de picknicktafel in Utopia

Een “centraal” aan de picknicktafel in Utopia

De bewoners hebben vanmiddag een bespreking gehad. Een soort van centraal kun je het wel noemen. Victoria en Do namen hierin het initiatief. Hier lees je de besproken punten terug.

Do opent de bespreken en geeft aan dat de markt de belangrijkste bron van inkomen is binnen Utopia. Daarom zou ik het fijn zou vinden als er vanuit de groep iets meer hulp aangeboden zou worden. Victoria en Do nemen de grootste verantwoordelijkheid op zich wat de organisatie betreft maar alle extra hulp is welkom. De volgende markt is op 28 augustus en staat in het teken van vintage. Er zal onder andere een grote stand zijn waar mensen vintage per kilo kunnen kopen. Do vertelt ook nog dat er iemand langskomt om alle bewoners in popart stijl  te schminken voor een groepsfoto.

Victoria neemt daarna het woord over en begint over de planning van de markt. Morgen is er wederom een centraal. Dit zal kort en zakelijk worden omdat het daarna tijd is voor de vintage groepsfoto. Op dinsdag is er een marktdag ingepland. Iedereen wordt in teams verdeeld en zal zo zijn eigen taken krijgen ter voorbereiding op de markt. Deze teams houden hun eigen taak op orde tot de dag waarop de markt begint. Cees zegt daarna dat er op 11 september een nieuwe markt is La dolce Utopia. Dit is een markt die volledig in het teken staat van Italië. En benadrukt dat hij hier ook graag hulp bij zou willen. Er zijn nog niet veel kaarten verkocht dus iedereen moet nu de schouders eronder steken of anders moet de hele markt geannuleerd worden. Morgen tijdens het centraal zal de knoop definitief doorgehakt worden.

Romy heeft ook nog punt. Ze vertelt dat ze haar schoenen kwijt is. En vraagt of iemand deze gezien heeft. Ruud wijst meteen naar Rianne. Dit schiet Rianne in het verkeerde keelgat aangezien ze al de hele dag vals beschuldigd wordt. Billy sust de boel en zegt dat zij zelf ook nog op zoek is naar haar zonnebril.

Karin heeft vanochtend ook al de nodige discussies gehad over de B&B. Ze wil dat de bewoners geen gebruik meer maken van de ruimtes waar de gasten kunnen verblijven. Ruud zegt dat de suite de enige plek is waar hij een oog dicht doet totdat zijn caravan klaar is. Victoria vindt dat de B&B zakelijk is en dat deze daarom ook alleen maar door gasten gebruikt mag worden, met enige uitzonderingen daargelaten. Daar is de hele groep het wel mee eens. Voortaan wordt er geen liefde meer bedreven, gemediteerd of geslapen in het verblijf van de gasten. Dit om andere klachten te voorkomen. Daarna sluit het “centraal” van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *