B&B gasten klagen over hun verblijf in Utopia

B&B gasten klagen over hun verblijf in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia, dag 964 alweer. Tijd voor wat nieuw nieuws. Zo hebben de gasten die in de B&B waren geklaagd over hun verblijf…

Benjamin en Karin hebben in de keuken een gesprek over de B&B gasten. Zij hebben namelijk geklaagd over hun verblijf. Het was nogal koud in de suite. Karin laat weten het erg vervelend te vinden. Maar voegt eraan toe dat ze ook  tegen de gasten gezegd heeft dat dit de eerste klacht is die zij hierover hebben gekregen. Benjamin vindt het  op zijn beurt vervelend wanneer er mensen ontevreden vertrekken. En denkt dat ze dit tijdens een centraal moeten bespreken. Ook benadrukt hij aan dat ze sowieso even met de groep moeten gaan zitten voor de plannen van komende winter. Wat later spreekt Karin met Cees over de binnengekomen klacht. Beide vinden het vervelend dat de B&B ook continu gebruikt wordt door andere bewoners. Er wordt nooit opgeruimd. De twee hebben nu het idee om met de groep over het gebruik van de B&B te stemmen. Karin en Cees willen dat de B&B voortaan alleen nog maar gebruikt mag worden voor het oorspronkelijke doel het huisvesten van gasten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *