Volgens Victoria gaat het totaal de verkeerde kant op in Utopia

Volgens Victoria gaat het totaal de verkeerde kant op in Utopia

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo besprak Victoria het afgelopen centraal met Ramona. Volgens Victoria gaat het totaal de verkeerde kant op…

De twee dames hadden het gesprek op de vide. Victoria laat weten dat het centraal moment niet meer gebruikt wordt waarvoor het bedoeld is. Het is een plek geworden om geschillen te uiten maar dat moet men onderling uitvechten. En het argument in het kader van transparantie kan daar ook niet in op, want het moet niet zo zijn dat alle discussies moeten wachten tot het centraal voegt ze eraan toe. Het centraal is om zaken, de financiële toestand en de aankomende markt te bespreken benadrukt ze. Ramona luistert en reageert dat ze het gevoel heeft dat Victoria zich verantwoordelijk voelt voor wat er is ontstaan. Ik heb daar respect voor vervolgd ze maar het kan misschien ook op een andere manier. Volgens Ramona moet Victoria dit probleem niet op lossen. Victoria antwoordt dat ze niet goed kan werken als onderling zoveel negativiteit heerst. Ik vind dat de bewoners te weinig quality time hebben en ik hoop dat door hierin het initiatief te nemen, problemen eerder kunnen worden opgelost. Hierdoor kan ik ook makkelijker werken aan mijn eigen doelen legt ze verder uit. Ramona zegt dat ze het ook goed bedoeld en heeft respect voor het initiatief wat Victoria hierin wil nemen. Toch is er volgens haar teveel verschil in niveau in de groep. De één is aanhankelijker en de ander.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elly at 16:49

    Victoria haar doelen…. geen idee…. ik zie ze niet…. liefde geven…. nou nou…. hou toch op…. ze schreeuwt om bevestiging….

  2. Druif at 11:12

    Wat zou ik graag weten wat Victoria haar doelen zijn , want die hullen ze nog steeds in mist. Ze is al best lang in Utopia maar er komt niks uit behalve beetje zweven en een knuffel hier en daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *