Do gaat toch wel de organisatie van de Utopia markt doen

Do gaat toch wel de organisatie van de Utopia markt doen

Eerder schreven we over Do die besloten heeft te stoppen met de organisatie van de Utopia markt. Echter lijkt van dat stoppen geen sprake meer te zijn. Gisteren hebben we het helemaal gemist dus omschrijven we het nu even voor je.

Billy en Do staan samen buiten te kletsen over verschillende kleuren voor één van Billy’s kunstwerken. Maar al snel begint Billy over Utopia inside. Ze is nieuwsgierig naar de voorgang van de talkshow. Do reageert dat het eventjes stil ligt nu. Ik heb nog geen kans gehad om ermee aan de slag te gaan legt ze verder uit. Wel wil ik een aantal dilemma’s in het programma verwerken en wil hiervoor Jacco benaderen.

Dan begint Billy over de Utopia markt, ze is benieuwd wat ze daar nou precies mee gaat doen. Ga je nog door vraagt ze. Do knikt bevestigend. Ik ga het hier binnenkort over hebben. Als de markt niet draait is er ook geen zakgeld om te investeren in mijn eigen producten legt ze verder uit. Daarna geeft ze toe dat ze het wel allemaal zwaar vindt maar ik kies voor de groep benadrukt ze. Het zou wel fijn vinden als een aantal bewoners laten merken dat ze achter mij staan. Dit wil ik in een centraal bespreken maar daar krijg ik steeds de kans niet voor. Het gaat alleen maar over de merchandise voegt ze eraan toe. Billy vindt het heel goed van Do en zegt dat ze eens op de toeter moet drukken om iedereen bij elkaar te krijgen. Ik begrijp  dat het lastig is om dit alleen te moeten doen benadrukt ze. Komt goed, Do Durft grapt Billy aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *