Hoe lang houden Romy en Cemal hun relatie nog vol?

Hoe lang houden Romy en Cemal hun relatie nog vol?

We beginnen vandaag de dag nog met wat nieuws van afgelopen avond. Er was namelijk nog wat ellende in Utopia. De laatste dagen is het erg onrustig. Romy had namelijk ruzie met Cemal…

Het ging enkele dagen goed in de relatie van Romy en Cemal. De twee hebben besloten het wat rustiger aan te doen en Cemal doet erg zijn best om aan zichzelf te werken. Dit zou ten goede uit moeten pakken in hun relatie maar niets is minder waar. Romy is namelijk boos op Cemal. Dit omdat ze het gevoel heeft dat ze niet wordt begrepen door hem. Romy heeft namelijk heimwee naar haar moeder maar dit kan ze niet met Cemal delen. Geïrriteerd zegt Romy tegen Cemal dat ze hem nooit meer iets gaat vertellen. Cemal reageert dat ze misschien beter geen relatie meer kunnen hebben. Dit heeft hij eerder ook al aangegeven. Het gesprek valt stil en uiteindelijk zegt Cemal dat hij niet weet wat hij nou precies fout doet. Romy legt uit dat het niet eerlijk is dat Cemal haar aanspreekt op dingen die hij niet leuk vindt maar andersom heb ik niet het gevoel dat dit kan.  Vervolgens noemt ze nog een aantal dingen die haar niet bevallen. Zo vindt ze dat Cemal nooit naar haar luistert. Je probeert me niet te begrijpen en dat vind ik jammer benadrukt ze. De twee discussiëren nog even verder en er worden verschillende verwijten naar elkaar gemaakt. Ze komen er maar niet uit. Wel zijn de twee het eens over het feit dat hun relatie op deze manier niet gaat werken. En het stoort Romy dat ze niet op één lijn liggen. Uiteindelijk besluiten Romy het gesprek af te kappen. Van een echte relatiebreuk is nog geen sprake maar hoe lang de twee dit nog vol gaan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *