Rianne gaat zich meer openstellen

Rianne gaat zich meer openstellen

Rianne en Billy hebben buiten in het zonnetje een gesprek gehad over het hectische centraal van gisteren. Dit bewuste centraal lijkt het gesprek van de dag te zijn.

Billy zegt dat ze het totaal met Jessie eens is wat betreft het standpunt over het percentage winst waar de bewoners recht op hebben in het fase 2 plan. Ik vind het alleen vervelend dat veel bewoners denken dat ik Jessie het hand boven zijn hoofd hou voegt ze eraan toe. Ook laat ze weten dat ze het belachelijk vindt hoe er door sommige bewoners is gecommuniceerd. Hiermee doelt ze voornamelijk op Romy en Ramona. Omdat Romy kwaad weg liep door een opmerking van Jessie. Rianne heeft er wel iets op toe te voegen. Ze vindt dat de hardwerkende Utopianen niet genoeg beloond worden.Billy benadrukt dat hard werken niet perse gelijk staat aan daadwerkelijk geld verdienen. Er moet bijvoorbeeld gekookt worden en daar wordt ook geen geld mee verdient voegt ze eraan toe. Nadat de twee hun mening over het financiële plaatje hebben gedeeld gaat het vervolgens over de gevoelens van Rianne. Dit omdat Rianne tijdens het centraal huilend is weggelopen. Rianne legt aan Billy uit dat ze heel lang geprobeerd heeft zich sterk te houden maar dit niet langer wil. Ik wil me open stellen naar mijn mede bewoners om zo beter in de groep te vallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 16:55

    Rianne moet eens flink gaan schelden daar en een paar bewoners eens flink op hun nummer zette. Ze laat echt over zich heen lopen en zich gebruiken. Ruud zet haar regelmatig te kakken en ze gaat nog zijn caravan oppimpen. Dan heb je toch heel weinig eigenwaarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *