Karin is het gedoe helemaal zat

Karin is het gedoe helemaal zat

Karin heeft met Jessie, Billy en Cees een discussie gehad over het fase 2 idee. De onrust is er dus nog altijd in Utopia. Na deze discussie besloot Karin haar beklag bij Ramona en Jacco te doen. Ze is namelijk het gedoe nogal zat.

Karin vertelt Ramona en de nieuweling precies wat er allemaal gezegd is. En geeft vervolgens aan dat ze het allemaal maar vriendjes politiek vindt. Ook is ze niet blij met de manier waarop haar mede bewoners haar aansprak. Als Karin en Jacco vervolgens de B&B schoonmaken, blijft ze door ratelen over haar frustraties. De discussie over de 40% of 10% waar je recht op hebt als je werkt binnen Utopia vindt Karin maar onzin. Ze vindt de sfeer in de groep het belangrijkst. Maar zegt dat het bij Jessie allemaal om geld draait. Uiteindelijk geeft Jacco haar een dikke knuffel en kan Karin weer lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *