Het fase 2 plan kan niet doorgaan, het gaat slecht met Utopia bv

Het fase 2 plan kan niet doorgaan, het gaat slecht met Utopia bv

Het gaat niet zo goed met Utopia bv, zo zijn Victoria, Dominique, Ramona en enkele anderen het erover eens dat altijd hetzelfde gebeurd. Er wordt geld verdient er worden investeringen aangevraagd en deze worden dan goedgekeurd en daardoor kunnen de rekeningen niet betaald worden. Deze cirkel zorgt ervoor dat er op financieel gebied geen vooruitgang is. Jessie besprak het ook met Rowena. Hij geeft toe geschrokken te zijn van nog enkele openstaande facturen. De BV staat er slechter voor dan werd gedacht voegt hij eraan toe. Hierdoor moet fase 2 afgeschoten worden. Ook moet er volgens Jessie strenger opgetreden worden en eerder investeringen afwijzen. Hij geeft als voorbeeld Cemal die meubels gaat maken van hout om te zorgen voor extra inkomsten. Maar als er dan geld is verdiend stopt hij direct met meubels maken. En het gekochte hout blijft maar liggen. Het is nog veel complexer gaat hij verder maar ik zal het morgen aan de groep uitleggen. Hopelijk wil iedereen zakelijk gaan denken en begrijpen ze de maatregelen die doorgevoerd moeten worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *