Is Jessie de oorzaak dat het slecht met Utopia BV gaat?

Is Jessie de oorzaak dat het slecht met Utopia BV gaat?

Het gaat niet goed met Utopia bv, hier schreven we gisteren al over. Afgelopen avond bespraken een aantal bewoners over de mogelijke oorzaak. En sommigen denken dat Jessie de oorzaak van de problemen is…

Een aantal bewoners denken namelijk dat alles door Jessie komt. Dit omdat alle betalingen langs hem heen gaan. Karin en Do voelen zich in de maling genomen. Ze snappen niet hoe het de ene maand goed kan gaan en de andere maand dik verlies kan zijn. Ook Romy is niet te spreken over hoe de gang van zaken momenteel is. Rood staan betekent dat er de komende tijd niets meer geïnvesteerd kan worden. Ook Jacco, Rianne en Cemal worden in het gesprek betrokken en begrijpen direct de twijfel van Do en Karin. Hoe kan het dat Jessie niet eerder aan de bel heeft getrokken? Hij is de enige die de cijfers in kan kijken. Het groepje bewoners willen daarom kijken om een externe boekhouder in te huren. Dit idee is wel eens eerder geopperd. Echter moet er wel voor worden gestemd en daar moet dus een meerderheid voor zijn om dit waar te maken. Karin, Do en Rianne gaan zich er in ieder geval voor inzetten. Want de macht van de uitgaven is volgen hen bij Jessie naar het hoofd gestegen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *