Jessie brengt een aantal bewoners op de hoogte van de financiële ellende

Jessie brengt een aantal bewoners op de hoogte van de financiële ellende

Er werd nog meer gesproken over de financiële status van Utopia BV. Zo heeft Jessie de financiën bijgewerkt en is geschrokken van hoe de bewoners er financieel gezien ervoor staan. Hij besloot dit met Bas, Victoria, Billy en Benjamin te bespreken.

Buiten zaten de bewoners te vergaderen. Vooral Jessie heeft het woord en vertelt  wat op dit moment de openstaande facturen zijn en dat ze in de min staan. De andere bewoners kijken Jessie geschrokken aan. Jessie legt verder uit dat deze cijfers vooral ontstaan door het feit dat iedereen elkaar alles gunt. Daarom mogen er geen investeringen meer gedaan worden benadrukt hij. Ook de uitgaven voor de boodschappen moeten omlaag en niemand krijgt nog zakgeld. Maar dat is nog niet alles, iedereen moet ervoor gaan zorgen dat ze meer geld gaan verdienen. Iedereen is verantwoordelijk voor verdiensten. Maar ook van wat er uitgegeven wordt. Jessie geeft ook toe dat hij de laatste tijd niet goed bezig is geweest met de financiën. En benadrukt dat hij alles weer op orde zal krijgen. Billy neemt het voor haar vriend je op, volgens haar moet de groep begrijpen dat de achterstand weggewerkt moet worden voordat er nieuw geld uitgegeven kan worden. Victoria vindt op haar beurt dat ze er met zijn allen voor moeten gaan. Iedereen kan elkaar helpen… Laten we hopen dat alles goed gaat komen met Utopia BV.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *