Ruud en Jessie ruzie over eten

Ruud en Jessie ruzie over eten

Een nieuwe zomerse dag is aangebroken in Utopia. En deze begon niet zo leuk want Ruud is woedend op Jessie. In dit bericht lees je de oorzaak…

Al snel komen we erachter dat het om geld gaat. Jessie is namelijk bezig met geld tellen als Ruud eraan komt. Ruud laat weten dat hij boos is omdat er alleen maar diepvries groente zijn besteld. En dat wil Ruud niet en wil dan ook de telefoon pakken om eten te bestellen. Jessie houdt hem tegen en benadrukt dat dat niet zomaar kan. Je lag gisteren te slapen tijdens het bestel moment dus heb ik een keuze voor jou gemaakt. Ruud wordt nog bozer als hij dit hoort. Moet jij eens opletten joh schreeuwt hij. En loopt vervolgens weg, maar komt niet veel later alweer terug. Ruud zegt woest te zijn en noemt zijn mede bewoner een prutser. Jessie antwoordt op sarcastische toon dat Ruud gelukkig zoveel geld verdient. Ruud antwoordt op zijn beurt weer dat Jessie eigenlijk niks kan.  De twee gaan boos uit elkaar. Inmiddels zijn de bewoners in centraal gegaan, waar Ruud ook bij aanwezig is dus wordt vast en zeker vervolgd. We komen zo terug met meer nieuws uit Utopia. Volg ons op Facebook en Twitter als je op de hoogte wilt blijven. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *