Volgens Rowena is er niemand in de groep te vertrouwen

Volgens Rowena is er niemand in de groep te vertrouwen

Ruud en Rowena hebben een gesprek over de huidige sfeer in de groep. Het gesprek vond buiten plaats. Rowena laat weten dat ze vindt dat er veel kromme dingen gebeuren de laatste tijd. Volgens haar liegen mensen en is er niemand te vertrouwen. Dat vind ik jammer voegt ze eraan toe. En zegt daarna nog dat ze eigenlijk alleen Ruud vertrouwt. Ruud vindt op zijn beurt dat het momenteel een zooitje is. Maar van de andere kant vindt hij het op zich ook wel weer leuk. Alleen niet alle vlakken, weet je wat het erge is? Ik ben één van de weinigen die altijd eerlijk is en ik zit altijd op de bank. Volgens de twee wordt de huidige sfeer bepaald door jaloezie en afgunst. Rowena wil het er het beste uithalen en probeert dan ook positief te blijven. Maar de groepsvorming moet ook terug komen. Ben jij het met Rowena eens? Is er niemand in de groep te vertrouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 21:20

    Nee niemand is te vertrouwen , inclusief rowena.
    Als ik er 2 zou moeten noemen is het Benjamin ( nu en Ruud maar dat is een verhaal apart;)
    Ps ik kijk geen streams. Dus of het ook zo is , geen idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *