Jessie, Jens en Christel praten alle commotie

Jessie, Jens en Christel praten alle commotie

Gisteren is Timothy geflipt, waarna de bewoners een interventie hielden. Niet alleen Timothy kreeg de wind van voren maar ook Jessie werd hard aangepakt. Op deze nieuwe dag is Jessie druk bezig met het maken van t-shirts. Bulletproof en waterproof drukt hij op de shirts. Bulletproof omdat ze gisteren hier zaten voor Tim en uiteindelijk vol de aanval op Jessie wordt geopend legt Jessie uit. Zo voelt het in ieder geval voor mij. Onderaan de streep ligt alles aan mij. Het is out of this world gaat hij verder. Christel zegt dat hij en Lotus een issue met elkaar hebben, dat het groepsproces in de weg staat. Op een of andere manier zit er in haar hoofd dat alles wat Jessie doet, dat ze dat dwars moet zitten legt Jessie op zijn beurt uit. Het maakt niet uit wat ik zeg of wat ik doe. Het is bij voorbaat toch al niet goed benadrukt ze. Christel onderbreekt Jessie midden in zijn uitleg en hij lijkt er klaar mee te zijn. Laat maar, einde verhaal zegt Jessie geïrriteerd en hij loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *