Gerson Main komt naar Utopia 2 om kennis te maken met Lotus

Gerson Main komt naar Utopia 2 om kennis te maken met Lotus

Lotus houdt van muziek maken en vooral van het spelen op haar ukelele. Terwijl ze afgelopen avond haar huisje aan kant maakt, komt artiest Gerson Main het Utopia 2 terrein op. Jessie heet hem welkom en samen lopen ze naar de silo .Hebben jullie dit zelf gebouwd vraagt Gerson Main onder de indruk. Van silo tot woonkamer antwoordt Brandon trots. Wat later komt Lotus aangerend. Hoi roept ze vrolijk en ze geeft Gerson een knuffel. Superleuk dat je er bent benadrukt ze. Samen lopen de twee een rondje over het terrein en de twee praten over het maken van muziek. Uiteindelijk belanden de twee in het huisje van Lotus. Ik ben wel benieuwd naar je muziek zegt de Gerson. Lotus besluit haar zelfgeschreven nummer te zingen. Leuk liedje zegt Gerson Main enthousiast als ze klaar is. Goed gespeeld. Ik vind het echt heel chill benadrukt hij. Lotus krijgt een grote glimlach op haar gezicht en ze besluit om nog nummer te spelen. Gerson Main besluit om ook zijn gitaar erbij te pakken en geeft Lotus tips hoe ze het beste haar nummers kan schrijven. De twee jammen nog even verder. Ondertussen staan Timothy, Franny, Mike en Shelley buiten te gluren en mee te luisteren. Een goud keeltje zegt Mike enthousiast. Zullen Gerson Main en Lotus samen een nummer maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:05

    Geweldige mooie stem van Lotus! Ik hoop echt dat ze door kan breken in de muziekwereld. Laat haar vooral doorgaan met het schrijven van nummers en zingen. Ik ben al fan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *