Heeft Merel een oogje op Jessie?!

Heeft Merel een oogje op Jessie?!

Jessie is uit bad gestapt waarbij Hiske en Christel hem weer in zijn badjas hijsen. Brenda en Merel bekijken het schouwspel van een afstand. Ik vind zijn tattoos wel sexy, jij niet? fluistert Merel. Even wachten Hiske, ik heb voor het eerst weer eens een goed uitzicht voegt ze eraan toe. Hiske lacht en geeft daarna toe dat ze blij is dat ze dit nog mee mag maken in haar Utopia tijd. Wat later loopt het tweetal richting het huisje. Ik wil wel samen met hem in bad zegt Merel. Brenda begint te lachen. Weet je wel wat je zegt? Merel lacht ook. Ik ben helemaal uit mijn doen, Bran. Zal ze een oogje hebben op Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *