Franny organiseert een borrel voor Timothy, Lotus en Mike om hen te bedanken voor de vriendschap

Franny organiseert een borrel voor Timothy, Lotus en Mike om hen te bedanken voor de vriendschap

Timothy zit achter de laptop wanneer Franny aan komt lopen. Wil je mij straks ergens mee helpen vraagt ze. We gaan vanmiddag bij de buitenhaard borrelen met Lotus en Mike voegt ze eraan toe. Timothy knikt. Oké, leuk voegt hij eraan toe. Franny laat verder weten dat het bedoeld is om hun vriendschap te versterken en ervoor zal zorgen dat ze positief door kunnen gaan. Wat later begint het tweetal aan de voorbereidingen. Ik pak even de waterkoker en dekentjes zegt Franny vrolijk. Timothy zorgt op zijn beurt voor de nootjes en partysnacks. Wanneer de vier bewoners eenmaal aan tafel zitten, haalt Franny een briefje tevoorschijn. Lieve Tim, Mike en Lotus begint ze. Met deze borrel wil ik jullie graag bedanken voor onze vriendschap. Jullie staan altijd voor mij klaar en jullie maken mij gelukkig. Het beloofd een gezellige middag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *