Timothy stuurt vanavond een brief naar de vader van Franny om haar hand te vragen

Timothy stuurt vanavond een brief naar de vader van Franny om haar hand te vragen

Christel en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein en Christel begint over zijn geplande huwelijksaanzoek. Heb je de brief voor Franny haar vader al op de post gedaan fluistert ze. Timothy laat weten dat hij van plan is om deze vanavond te versturen. Ik heb erin geschreven dat ik Franny te gek vind en dat ik haar pas de mijne kan noemen als ik officieel om haar hand heb gevraagd voegt hij eraan toe. Christel knikt en ze geeft toe benieuwd te zijn wat hij zal antwoorden. Ik wil de rest van mijn leven bij haar blijven gaat Timothy verder. Volgens hem is Franny de meest lieve persoon die hij ooit is tegengekomen. Wat zal de vader van Franny antwoorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *