Brandon wil Jens fitter laten worden

Brandon wil Jens fitter laten worden

Jens loopt over het Utopia 2 terrein als Brandon aan komt lopen. Even een spoedoverleg met zijn tweeën zegt Brandon. Wordt het een lang therapeutisch gesprek lacht Jens. Samen lopen de twee richting hun huisje. Wanneer ze op bed zitten, begint Brandon met praten. Wat is er allemaal aan de hand vraagt Jens. Je wilt een man worden, je wilt Merel.. zegt Brandon. Wat is je doelstelling? Jens begint te lachen en legt uit dat het het idee van Timothy was om samen te gaan sporten. Ik wil wel een beetje fitter worden maar ik hoef geen kast te zijn legt hij uit. Brandon knikt maar vraagt hij zich af hoe het kan dat hij opgeeft. Ik heb wel een idee zegt hij. En legt uit dat hij met hem wil trainen maar dan op zijn manier. Ik vind het fijn dat je de moeite hebt genomen maar ik ben even klaar met die challenges geeft Jens toe. Brandon knikt maar zegt dat hij maar tien minuten van zijn tijd nodig heeft. Ik ga je niet afbeulen, maar ik laat je sporten op je eigen tempo legt Brandon uit. Zal Jens met hem gaan sporten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *