Wat zal Jessie beslissen over het samenlevingscontract met betrekking tot de Mongoolse tent?

Wat zal Jessie beslissen over het samenlevingscontract met betrekking tot de Mongoolse tent?

Een tijd geleden hebben Gerrit en Timothy een samenlevingscontract opgesteld met betrekking tot de Mongoolse tent. Gerrit blijkt zich echter niet aan de afspraken te hebben gehouden dit omdat hij intiem is geweest met Shelley. Jessie had vervolgens een rechtszaak georganiseerd om voor eens en altijd af te rekenen met de situatie. Gisteren kregen beide mannen ruimte om hun verhaal te doen. Kom je zo voor de uitspraak vraagt Jessie als hij Timothy tegenkomt. Timothy wil direct in hoger beroep omdat hij graag een andere rechter wil. Oké zorg maar dat je er gewoon bent antwoordt Jessie. Wat later licht Jessie Gerrit in over de situatie en hij vertelt dat aanklager Timothy helaas niet van plan is om te komen. Officieel hoort hij niet aanwezig te zijn bij verstek antwoordt Gerrit. Je mag dus gewoon de uitspraak doen, alleen werkt dit niet in zijn voordeel mee voegt hij eraan toe.

Wat later zit Jessie samen met Gerrit in de silo. Welkom Gerrit, als gedaagde begint de mannelijke bewoner. De aanklager is er helaas niet. Hij legt uit dat hij heeft gekeken naar de meldingsplicht, maar dit enkel van toepassing zou zijn in het geval dat beide partijen samenleefden. De manier waarop jullie beiden ergens anders leven, zie ik dit echter niet op deze manier. Daarom veeg ik de aanklacht van tafel. Jessie slaat op tafel met de hamer en vertelt dat de zitting daarmee is afgesloten. Yes!, roept Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *