Timothy ontdekt een factuur van de lingerie van Shelley

Timothy ontdekt een factuur van de lingerie van Shelley

Shelley zit op een bankje wanneer Timothy naast haar komt zitten. We hebben een factuur binnengekregen voor je lingerie, zegt hij. Hoeveel denk je dat het is? Shelley denkt even en antwoordt dan 300 euro. 1664 euro en 16 cent. Binnen veertien dagen moet dit betaald worden. Shelley haar mond valt open van verbazing. Wauw, zegt ze. Dat is heel veel geld. De mannelijke bewoner knikt en hij legt uit dat dit de reden is dat er altijd eerst een prijs moet worden afgesproken voor er iets wordt afgesproken. Dit kunnen we niet betalen, dan gaan we kapot. De vrouwelijke bewoonster knikt en ze vertelt dat ze wellicht nog iets zou kunnen regelen. Misschien kan ik het terugsturen en ervoor zorgen dat ik de beha’s vervolgens op pre-order bestel. Zal dit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Corry at 20:38

  Dit is echt weer een Shelly actie, van alles willen en gewoon bestellen omdat zij het persé wil hebben! Zonder fatsoenlijke afspraken en zonder overleg!
  Ze heeft gewoon de instelling och het komt wel goed, wat willen ze me maken?!
  Het boeit haar voor geen meter wat iemand er van vindt!
  Dat was ook met de visagiste die toch volgens haar zeggen uit zichzelf was gekomen voor de make-up, en die €30,- vroeg als reiskostenvergoeding.
  Het is iedere keer wat anders met die Shelly! Ik zou zeggen je gaat het maar oplossen, en je stuurt maar alles terug! Zorg dat er iemand boven op zit, om haar in de gaten te houden, en haar email die ze verstuurt of ontvangt na leest!!
  Het is me nog al een prijs verschil niet te geloven wat is het een vreselijk dom wicht!
  Of ze doet zich dom voor wat ik vaak denk omdat haar het beste uit komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *