Merel en Jessie willen een date regelen voor Hiske

Merel en Jessie willen een date regelen voor Hiske

Merel en Jessie staan in de keuken wanneer de mannelijke bewoner over Hiske begint. Weet je wat mij nou leuk lijkt, zegt hij. Hiske heeft veel voor mij gedaan en daarom dacht ik om eens een date voor haar te regelen. De vrouwelijke bewoonster begint meteen te lachen en vertelt dat ze hier ook al eens over na heeft gedacht. Zullen we een vlog opnemen om een oproep te doen?, stelt Jessie voor. Merel knikt. Ja, laten we dat doen. Zal de vrouwelijke bewoonster binnenkort op date gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *