Mike komt terug en heeft een fijn gevoel over gehouden aan zijn bezoek

Mike komt terug en heeft een fijn gevoel over gehouden aan zijn bezoek

Mike is vandaag tijdelijk de poort uit geweest om zijn ernstig zieke oom te bezoeken. Aan het begin van de avond keert de mannelijke bewoner terug op het Utopia 2 terrein. Bij de poort staat Lotus hem al op te wachten. Hoe is het?, vraagt ze meteen. Mike antwoordt dat het goed met hem gaat. Het was fijn om mijn woorden uit te spreken die ik hier niet kan doen, maar daar wel, legt hij uit. Mike is van plan om de groep bij elkaar te halen om ze te bedanken voor hun steun. Dit voelt ook als familie, zegt hij over zijn medebewoners. Samen lopen de twee naar de caravan. Daar krijgt Mike meteen een dikke high five van Gerrit. Mike oppert om morgenochtend samen te eten. Wij zijn echt heel belangrijk met zijn allen, zegt hij. Daar is Gerrit het mee eens. We haten elkaar, maar we houden ook van elkaar, zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *