Adriaan wordt uitgemaakt voor pestkop

Adriaan wordt uitgemaakt voor pestkop

Adriaan heeft het uitgepraat met Shelley, maar hij voelt zich erg rot na het gesprek. Ik weet niet of het nog kan, maatje zijn, zegt hij tegen Brandon en Merel. Brandon reageert dat hij het jammer vindt dat mensen het niet onderling oplossen. Adriaan is onder andere door Lotus uitgemaakt voor pestkop. Pestkop vind ik echt een groot woord, zegt Adriaan aangeslagen. Merel lijkt het eens te zijn met de woorden van Adriaan. Ik vind dat best heftig, reageert ze. Het doet me ook best wel pijn, gaat Adriaan verder en hij staart voor zich uit. Kunnen de bewoners  Adriaan opvrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *