De grap van Adriaan is niet in de smaak gevallen

De grap van Adriaan is niet in de smaak gevallen

De bewoners hebben het bed van Mike verhuisd naar de caravan, zodat hij daar een beetje tot rust kan komen na het heftige nieuws van vanmiddag. Shelley heeft Adriaan gevraagd naar de reden van de verhuizing en de mannelijke bewoner zou hierop hebben geantwoord dat het in het huisje van Mike en Shelley stinkt. Shelley zou volgens Adriaan constant boeren en scheten laten. De vrouwelijke bewoonster was niet van zijn opmerking gediend en ze is daarom boos weggegaan. Lotus heeft Adriaan vervolgens aangesproken op zijn opmerking en niet veel later besluit Adriaan om Shelley op te zoeken. Het was een grap, zegt hij tegen de vrouwelijke bewoonster in de caravan. Soms weet ik niet wat er nou wel een grapje is en wat niet, reageert Shelley geïrriteerd. Adriaan lijkt geen zin te hebben in een langdurig gesprek. Boos doet hij de deur dicht en hij loopt weg. Wat een zielige mensen hier, zegt hij geïrriteerd. Helemaal klaar mee.

Een tijdje later komt Adriaan Shelley tegen op het Utopia 2 terrein. Het was niet mijn bedoeling om jou pijn te doen, zegt Adriaan. Hij dacht dat Shelley wel doorhad dat hij een grapje maakte. Ik ben toch juist degene die altijd boeren laat en scheten laat?, vraagt Adriaan. Ik zal er de volgende keer rekening mee houden om je in je waarde te laten. Als één van de mensen hier echt belangrijk voor mij is, dan ben jij het wel. Adriaan vertelt dat hij geen grappen meer zal uithalen met de vrouwelijke bewoonster. Uiteindelijk gaan de twee weer uit elkaar. De irritaties lijken uit de lucht te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *