Gerrit en Joaquin lijken zich zorgen te maken om de winter

Gerrit en Joaquin lijken zich zorgen te maken om de winter

Joaquin stapt verkleumd de Mongoolse tent binnen. Kan jij het een beetje handelen vraagt hij aan Gerrit over de kou. Gerrit antwoordt dat hij het nog wel volhoudt maar het valt hem op dat er steeds minder mensen buiten zijn. De twee bewoners lijken zich zorgen te maken over de aankomende winter. Die kou gaat erin hakken zegt Joaquin. Dit is pas dag één. Ik denk dat veel mensen zich hierop verkijken voegt hij eraan toe. Gerrit vertelt op zijn beurt dat de silo nog niet af is en dat ze daar dus niet warm kunnen zitten. Joaquin reageert dat de blaaskachels ook niet genoeg warmte geven om de winter door te komen. Zullen de bewoners binnenkort maatregelen nemen tegen de aankomende kou?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *