Shelley breekt tijdens een goed gesprek met Timothy

Shelley breekt tijdens een goed gesprek met Timothy

Timothy heeft al een tijdje in de gaten dat Shelley niet lekker in haar vel zit en hij vraagt haar om zich daarom bij hem uit te spreken. Hoewel Shelley laat weten dat ze in een dipje zit, wil Timothy weten wat hier achter zit. Shelley legt uit dat het bezoek van haar moeder erg door haar hoofd spookt. Ze vertelt verder dat ze het idee had dat haar moeder meer met haar wilde delen dan dat ze heeft gedaan, maar dat dat niet kon omdat ze niet alles met heel Nederland wil delen. Timothy legt Shelley uit dat ze zich nu heel erg verschuild achter een hard muurtje, terwijl hij juist haar emotionele kant heel mooi vindt.

Shelley legt Timothy daarna nog uit dat zij het heel moeilijk vindt dat haar moeder Gerrit niet accepteert en ook nooit zal accepteren. En geeft aan dat ze heel graag 5 minuten privé met haar moeder zou willen praten. Het laatste wat ik wil is mijn moeder verdrietig maken of pijn doen benadrukt ze. Tegelijkertijd wil Shelley niet dat haar moeder haar keuzes voor haar maakt. Ik wil zelf op m’n bek gaan en daarvan leren legt ze uit. Ik heb nu het gevoel dat ik haar teleurstel. Timothy vindt dat Shelley haar moeder haar keuzes moet accepteren. Een moeder hoort achter jouw keuze te staan benadrukt hij. Fouten maak je om volwassen te worden. Timothy geeft Shelley daarna een dikke knuffel, waardoor ze haar tranen de vrije loop laat. Hij vraagt haar om af en toe die ijzeren muur te laten zakken. Want die heb je niet nodig eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *