Brandon en Adriaan hebben een verassing voor Mike

Brandon en Adriaan hebben een verassing voor Mike

Brandon en Adriaan willen dat Mike zich veilig kan terugtrekken op een bekende plek, zodra hij terug op het Utopia 2 terrein is. De leider van Utopia 2 is een paar dagen geleden verhuisd, maar hij heeft hier nog geen nacht geslapen. Mike is op dit moment Utopia 2 uit om afscheid te nemen van zijn oom. Aangezien Mike dit rustig zal moeten verwerken, vindt Brandon het een goed idee om Mike te verrassen. Brandon wil Mike terug verhuizen naar zijn oude slaapplek. In de caravan zal hij rust kunnen vinden en hier is Adriaan het mee eens. Hij heeft zijn oude huisgenoot stiekem ook best gemist. De twee beginnen direct met de verhuizing. Wat zal Mike vinden van zijn nieuwe/oude slaapplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *