Mike krijgt post met slecht nieuws en verlaat tijdelijk Utopia 2

Mike krijgt post met slecht nieuws en verlaat tijdelijk Utopia 2

Wanneer Christel naar de brievenbus loopt vindt ze daar een witte envelop. Ze overhandigt de brief aan Lotus, die zich direct naar Mike haast. Als Mike de envelop opent, schrikt de bouwer zich rot. Hij schudt zijn hoofd en slaakt een diepe zucht. Wat is er? vraagt Lotus. Jezus man, ben er nu wel een beetje klaar mee met dat… maar Mike maakt zijn zin niet af. Lotus slaat haar arm om hem heen. Wat staat erin vraagt ze Mike. Hij vertelt dat zijn oom een vergevorderde vorm van maagkanker heeft en dat het op zijn zachtst gezegd niet goed met hem gaat. Mike vertelt Lotus, terwijl hij zichtbaar tegen de tranen vecht, dat zijn oom heel dichtbij hem staat. Hij is als een tweede vader, legt hij uit. Hier ben ik mee opgegroeid. Mike vraagt zich hardop af of hij langs mag gaan bij zijn oom. Al is het alleen maar om dankjewel te zeggen voor vroeger, zegt hij. Mike besluit de groep bij elkaar te halen om iedereen het nieuws te vertellen. De bewoners reageren erg begripvol en Mike vertelt hen dan ook dat hij zijn oom op gaat zoeken. De bewoners geven hem één voor één een dikke knuffel en wensen hem veel sterkte. Mike mag dan ook over enkele minuten het terrein tijdelijk verlaten om zijn oom te bezoeken. Voordat hij door poort loopt, komen alle bewoners hem veel sterkte wensen en geven ze hem een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 166    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *