Ontstaat er een scheurtje in de band tussen de drie musketiers?

Ontstaat er een scheurtje in de band tussen de drie musketiers?

Shelley heeft vanmiddag aangegeven dat ze zich mogelijk aan wil sluiten bij de drie musketiers. Joaquin en Gerrit praten daarom over hoe ze dit voor zich zien en al snel gaat het gesprek over Timothy. De mannelijke bewoner wil namelijk geld stelen uit de kassa van de bv, maar daar lijken Gerrit en Joaquin het niet mee eens te zijn. Dit is de eerste keer dat ik ga zeggen dat ik er niet aan mee ga doen, zegt Joaquin en hij lijkt het moeilijk te vinden. Gerrit geeft aan dat er grenzen zijn. Hij trekt ons er wel in mee hè, legt Gerrit uit. De drie musketiers worden gezien als één. Gerrit en Joaquin zijn juist van plan om voor minder opvallende acties te gaan. Joaquin geeft aan dat het oorlog wordt als je de kassa leegtrekt. Dat kan niet, zegt Gerrit. Dat kan echt niet. Even later loopt Timothy de caravan binnen. Joaquin vertelt dat hij en Gerrit niet achter zijn plan staan. Gerrit heeft namelijk een beter plan. Tijdens het volgende evenement is de mannelijke bewoner van plan om Shelley polaroidfoto’s te geven, net zoals de bv. Op het evenement zijn volgens Gerrit zoveel mensen dat niemand uiteindelijk weet hoeveel polaroidfoto’s er daadwerkelijk geschoten zijn. Vervolgens kunnen de drie musketiers het geld in hun zak steken. Zal Timothy luisteren naar het voorstel van Gerrit of zal hij zijn eigen plan doorzetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *