Brenda kan haar geluk niet op na het lezen van haar post

Brenda kan haar geluk niet op na het lezen van haar post

De avond is allang gevallen als Brandon een paar brieven uit de brievenbus vist. Brenda, je hebt post!, roept hij over het Utopia 2 terrein. De vrouwelijke bewoonster rent meteen naar Brandon toe en ze omhelst hem. Oh, nice, zegt ze dolenthousiast en ze begint te juichen. Brenda vertrekt meteen naar het huisje om haar post te lezen. Veel plezier, zegt Merel. Niet veel later zit Brenda met een enorme glimlach haar brieven te lezen. Het lijkt erop dat er twee brieven van oud bewoners Manon en Jessie zijn. Superleuk, lacht Brenda. De glimlach maakt plaats voor tranen als ze de brief van haar vriend leest. Als Merel even later binnenkomt is Brenda alweer gekalmeerd. Blij laat ze de post van Manon en Jessie zien. Wat leuk, zegt Merel. Zal Brenda de post aan meer bewoners laten zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *