Geerit en Shelley praten over kinderen

Geerit en Shelley praten over kinderen

Shelley heeft een zwangerschapstest gedaan, omdat ze dacht dat er een kans was dat zij zwanger was. Nu Gerrit en Shelley samen in bed liggen, wil Shelley graag weten hoe Gerrit hierover denkt. Ik zou het niet relaxed vinden, zegt Gerrit tegen Shelley. Hij legt uit dat hij er nog niet aan toe is, als ik een jaar of dertig ben wil ik het wel. Shelley luistert naar wat Gerrit te zeggen heeft, maar geeft hier geen reactie op. Hoe zal Shelley reageren als er een Utopiababy zal komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *