Merel en Lotus hebben een discussie over de financiën

Merel en Lotus hebben een discussie over de financiën

Wanneer Merel en Lotus elkaar treffen, geeft Lotus aan dat ze een bestelling heeft gedaan van ukeleles. Merel gaat over de finacien en is daarom verbaast dat ze hier niets van weet. We kunnen dat niet betalen hé?, zegt Merel duidelijk tegen Lotus, maar die lijkt hier weinig van aan te trekken. Lotus legt uit dat ze al veel ukeleles heeft verkocht en zich er daarom weinig van aantrekt, omdat ze dacht dat het toch wel goed zou komen met het geld. Waarom heb je dat niet overlegd dan?, gaat Merel verder tegen Lotus. Ik heb het al een paar keer gevraagd, vertelt Lotus en geeft aan dat ze geen zin meer had hierop te wachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *