Shelley sluit zich bij de musketiers aan en de vergadering escaleert

Shelley sluit zich bij de musketiers aan en de vergadering escaleert

De bewoners, behalve de drie musketiers verzamelen zich voor de vergadering. Shelley begint deze vergadering met een heftige uitspraak. Dit is de laatste keer dat ik me hierbij aansluit, want ik ga mij aansluiten bij de drie jongens zegt ze tegen de groep. En legt verder uit dat ze de visie van de drie musketiers beter vindt. Ik wil graag het geld van mij bh’s, want ik zie geen vooruitgang sluit Shelley af en hierna loopt ze weg. De rest van de groep reageert lacherig om de situatie. Wat een kinderen zegt Christel.

Lotus neemt vervolgens het woord en laat weten dat zij wil dat haar rekening van de ukelele’s wordt betaald, omdat mensen al ukelele’s hebben besteld. De groep geeft aan dat ze hiermee vastlopen omdat er wel aanvragen zijn voor producten maar de producten zelf niet gekocht kunnen worden voor de verkoop. Ik wil dat het klaar is met dat k*t gezeik over het geld zegt Mike boos. Hij wil graag dat de musketiers en de groep met elkaar door een deur kunnen. Christel geeft op haar beurt aan dat het moeilijk wordt als de drie musketiers dit willen. Mike besluit naar Timothy toe te gaan om te praten met hem zodat er een groep ontstaat. Brenda is het niet eens met Mike en geeft aan dat ze niet wil dat Timothy opnieuw in de groep komt. Die gozer heeft wel goede inzichten probeert Mike op te nemen voor Timothy. Ook Brandon is het niet eens met Mike. Mike geeft aan dat hij denkt Timothy de financiën moet regelen. Lotus en Merel kunnen beide de vergadering niet meer aan en lopen weg. Uiteindelijk besluit de groep het te laten rusten en daarmee eindigt de vergadering van vandaag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *