De drie musketiers moeten niet denken aan een samenwerking met de bv

De drie musketiers moeten niet denken aan een samenwerking met de bv

Lotus is weggelopen bij de eerdere vergadering dit omdat ze er klaar mee was. In de vergadering is besproken dat Mike graag wil dat Timothy de financiën overneemt, omdat hij heeft aangegeven hier verstand van te hebben. De groep is nog niet uit over dit besluit maar wanneer Lotus wegloopt en Timothy tegen komt vertelt ze dit nieuws aan hem. Timothy geeft op zijn beurt aan dit niet te willen, aangezien hij geen schulden van de bv gaat aannemen. Ook Joaquin geeft aan dit niet te willen. De twee mannen lijken duidelijk niet onder de indruk te zijn van de ideeën van Mike. Zullen de mannen uiteindelijk toch zwichten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *