Brandon ontploft na de vergadering, alles draait om geld

Brandon ontploft na de vergadering, alles draait om geld

De vergadering van vandaag is alweer afgelopen maar deze is niet helemaal gelopen zoals gepland. De vergadering ging grotendeels om geld en hier is Brandon klaar mee. Mike wil graag dat Timothy de financiën gaat regelen maar hier is Brandon het totaal niet mee eens. Brandon smijt de deur dicht als hij uit de silo komt en loopt boos weg. Mike probeert hem te sussen, maar Brandon is ook boos op Mike. Altijd dat k*t geld hier zegt Brandon boos terwijl hij de deur van de caravan dicht smijt. Hij lijkt na wat scheldwoorden zijn rust te kunnen vinden in het verder gaan met het bouwen. Wordt vervolgt of blijft het hierbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *