Shelley wil graag training van een personal trainer

Shelley wil graag training van een personal trainer

Na de heftige vergadering, waarin Shelley heeft besloten om zich aan te sluiten bij de drie musketiers, is ze naar de Mongoolse tent gekomen. Ze praat daar met de drie musketiers. Om het gesprek een andere wending te geven, beginnen ze te praten over het sporten. Hier is het drietal ook hard mee bezig. Shelley is ook geïnteresseerd in sporten en vraagt aan Timothy of zij ook een training mag krijgen van hem. En moet ik dan ook van dat spul innemen gaat ze verder terwijl ze kijkt naar de sportsupplementen. Joaquin laat op zijn beurt weten dat hij wel een personal trainer voor Shelley kan regelen en besluit om dit te gaan proberen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *