Merel vertrouwt Franny niet en is bang dat ze informatie doorspeelt aan de drie musketiers

Merel vertrouwt Franny niet en is bang dat ze informatie doorspeelt aan de drie musketiers

De bewoners hebben een vergadering gehad zonder de drie musketiers. Shelley heeft in deze vergadering besloten over te stappen naar de drie musketiers. Franny het vriendinnetje van Timothy, zit nog wel in de groep van de Utopia bv. Merel vertrouwt Franny niet helemaal en is bang dat ze alle informatie doorspeelt naar de drie musketiers en spreekt haar hierop aan. Ik heb een beetje het idee dat jij alles doorspeelt begint Merel licht geïrriteerd het gesprek met Franny. Franny lijkt hier niet blij mee te zijn omdat ze aangeeft niks door te vertellen richting de drie musketiers. Ik wil daar echt niet tussen staan, ik ga voortaan wel niet meer bij de vergadering zitten want ik ben er echt klaar mee voegt ze eraan toe. Ik wil er juist niet tussen zitten benadrukt ze. Nu Merel Franny haar verhaal aanhoort, lijkt ze het te geloven en haar de voordeel van de twijfel te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *