De nieuwe pinpas van de bewoners uit Utopia 2 is binnengekomen

De nieuwe pinpas van de bewoners uit Utopia 2 is binnengekomen

In de brievenbus van Utopia 2 is een grote envelop binnengekomen met daarin een pinpas. Een belangrijk object voor de financiën. Sinds de vergadering is gebleken dat het met de financiën niet zo goed gaat. Daarom besluit Merel, die de envelop in handen heeft, samen met Brenda hem te overhandigen aan Mike. Ik ga het aan Mike geven en dan zeg ik, succes ermee, Mike zegt Merel tegen haar. Brenda lijkt er helemaal klaar mee te zijn. Kijk maar hoe je het oplost, want ik ben er helemaal klaar mee voegt ze eraan toe. Toch besluiten de twee om het niet per direct aan Mike te geven, want ze willen natuurlijk wel de pincode weten van de pinpas…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *