Shelley wil haar geld wat ze nog van de bv moet krijgen

Shelley wil haar geld wat ze nog van de bv moet krijgen

Tijdens de vergadering van vandaag heeft Mike aangegeven dat hij het een goed idee vindt om Timothy de financiën te laten doen, ondanks de andere bewoners dit niet zien zitten. Merel is dan ook niet van plan om de geldkist naar Timothy te brengen, vertelt ze aan Brenda. We gaan het zien eindigt Merel. Wat later komt Shelley het huisje binnenlopen. Waar is de finance kist? vraagt ze. Merel denkt even na. Bij His antwoordt ze. Shelley loopt vervolgens  richting Hiske om de kist op te halen. Ze krijgt nog veel geld van de bv en ze wil hier niet langer op wachten. Christel geeft aan dat zij inderdaad de geldkist heeft, maar dat ze bezig is met het geld tellen. Shelley zal dus nog even geduld moeten hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 07:10

    geld verdiend !!!! met wat met die Bh’s die ze heeft gekocht in de winkel en wat lapjes der overheen doen. Pff laat me niet lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *