Shelley slaat toe en pakt geld uit de geldkist

Shelley slaat toe en pakt geld uit de geldkist

De drie musketiers zitten nog steeds in hun Mongoolse tent. Sinds de discussie over geld is geëscaleerd, denkt Timothy dat hij de geldkist het beste kan beheren. Zo geeft hij ook aan bij Franny dat eerder Lotus en Shelley al naar de drie musketiers kwamen omdat zij het beter hebben geregeld qua verdiensten. Lotus heeft ondertussen haar investering gekregen van de bv, dus heeft zich teruggetrokken. Franny daarentegen twijfelt nog. Timothy probeert haar toch over te halen. Ik denk dat ze geen zin meer hebben om te vechten. Ze willen die kist waarschijnlijk gewoon aan ons geven zegt hij. En probeert hiermee te zeggen dat uiteindelijk de financiën toch wel door hem geregeld worden. Uiteindelijk blijkt Timothy gelijk te hebben, want Christel en Hiske leggen de kist onbeheerd op het terrein. Zo kunnen de drie musketiers de geldkist pakken. Maar voordat dat gebeurd slaat Shelley nog even toe. Ze beslist om haar geld op te eisen en haalt het uit de kist. Ze telt de brieven tot het bedrag wat van haar is. Wanneer ze klaar is sluit ze de kist en gaat ze weer verder… Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *