Franny ontvangt een leuke mail met een aanvraag voor een dansles

Franny ontvangt een leuke mail met een aanvraag voor een dansles

Er is zojuist een e-mail voor Franny binnengekomen en Shelley wil deze graag aan haar voorlezen. Hoi Franny, wat leuk dat je ons aankomende zondag dansles gaat geven. We kijken er heel erg naar uit. We zouden ons graag een beetje willen voorbereiden op de les. Zou je ons kunnen vertellen wat we kunnen verwachten? Groetjes, United Dance Almere leest Shelley voor. Ben je er al mee bezig? vraagt Shelley. Natuurlijk antwoordt Franny. En legt verder uit dat ze de les al heeft voorbereid en dit naar hen gaat mailen. Aan de slag roept Shelley blij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *