Lotus heeft de geldkist laten verdwijnen

Lotus heeft de geldkist laten verdwijnen

Lotus en Franny zitten achter de laptop wanneer Shelley de caravan komt binnenlopen. Wie heeft de finance kist vraagt ze aan het tweetal. It’s gone voegt ze eraan toe. Op het eerste gezicht lijken de vrouwelijke bewoners verbaasd maar dan verschijnt er een kleine glimlach op Lotus haar gezicht. Ik heb hem fluistert ze dan. Maar jullie moeten het tegen niemand zeggen benadrukt ze. En legt uit dat ze het er niet mee eens is dat al het geld midden op het terrein staat en ze haar ukulele’s moet betalen. Shelley knikt. Ik heb het geld wat ik heb verdiend gewoon eruit gehaald antwoordt ze. Dan kan ik in ieder geval mijn sportbeha’s bestellen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *